Uw Dak Is Onze Zorg

Een stevig dak boven uw hoofd. Het is, samen met de fundering, toch wel het belangrijkste onderdeel van uw woning. Een goed dak zorgt voor bescherming tegen alle weersomstandigheden, zowel koude als warmte, regen, wind, sneeuw, hagel, ... Daarnaast is een goed ge├»soleerd dak een belangrijke investering. Een degelijk uitgevoerde dakisolatie zorgt immers voor een flinke besparing op uw energiefactuur. 

Diverse soorten daken en afwerkingen

Dakwerken De Bie in Lichtaart is uw specialist voor dakwerken en daktimmerwerken, zowel hellende daken als platte daken. Daarnaast nemen wij graag de zinkwerken voor onze rekening. Maar ook voor gevelbekleding, dakgootbekleding en isolatie kunt u bij Dakwerken De Bie in Lichtaart terecht.

Dit zijn de diensten waarvoor u bij Dakwerken De Bie terechtkunt:

Ervaring en kwaliteit

En dak kent geen geheimen voor Kurt De Bie, zaakvoerder van Dakwerken De Bie in Lichtaart. Met twintig jaar ervaring op de teller weet hij hoe een goed dak wordt gebouwd. Hij kijkt persoonlijk toe op de kwaliteit en een volmaakte afwerking.

Vrijblijvende offerte 

Dakwerken De Bie is vooral actief in de Kempen, maar werkt ook graag buiten de provincie Antwerpen. Dakwerken De Bie staat klaar voor iedereen die droomt van een perfect afgewerkt dak.

Bent u op zoek naar een dakwerker die van aanpakken weet en enkel werkt met de beste materialen? Vraag dan een vrijblijvende offerte.

Kiezen voor Dakwerken De Bie
  • + 20 JAAR ERVARING
  • KLANTVRIENDELIJKE SERVICE
  • GRATIS OFFERTE
  • PROFESSIONEEL ADVIES
  • KWALITEIT STAAT VOOROP
  • ...