Platte Daken

Dakwerken De Bie uit Lichtaart maakt daken voor diverse stijlen van woningen, modern, klassiek, rustiek, hoevestijl, pastoriestijl, ... De laatste jaren wordt steeds vaker gekozen voor een plat dak, vooral bij modernere woningen. De materialen gaan doorgaans langer mee en een plat dak geeft daarbij nog eens meer ruimte en een modernere uitstraling.

Afwerking plat dak

Voor de afwerking van een plat dak werken wij met twee types van materialen: roofing of EPDM

EPDM

EPDM is de afkorting van "Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer" en staat ook wel bekend onder de naam "dakrubber". EPDM behoudt een hoge elasticiteit: tot 400%, over een temperatuurbereik van −35 °C tot +120 °C. Het is goed bestand tegen zuren, zouten, ozon en uv-stralen. EPDM heeft een levensduur van minstens 50 jaar.

Roofing

Roofing is een bitumineuze dakbedekking die van oudsher veel gebruikt wordt voor het afwerken van platte daken. Roofing is goedkoper dan EPDM, maar is ook iets minder bestand tegen bepaalde factoren, zoals bijvoorbeeld uv-stralen.

Vrijblijvende offerte 

Dakwerken De Bie is vooral actief in de Kempen, maar werkt ook graag buiten de provincie Antwerpen. Dakwerken De Bie staat klaar voor iedereen die droomt van een perfect afgewerkt plat dak.

Bent u op zoek naar een dakwerker die van aanpakken weet en enkel werkt met de beste materialen? Vraag dan een vrijblijvende offerte.


Waarom Dakwerken De Bie
  • + 20 jaar ervaring
  • Klantvriendelijke service
  • Gratis offerte
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit staat voorop
  • ...


Contact
T: 0477 78 22 59